Vatrogasna vozila2018-11-18T16:19:58+00:00

Imate projekat sa kojim Vam možemo pomoći ?

Kontaktirajte nas

Vatrogasna vozila

VATROGASNA VOZILA

SV Company d.o.o. se od 2014. godine bavi prodajom i servisiranjem novih i polovnih vatrogasnih vozila. U mogućnosti smo da ponudimo sve vrste novih i polovnih vatrogasnih vozila – navalna vozila, prateća vozila, tehnička vozila, cisterne vozila, komandna vozila, autokorpe, autoljestve i sve druge vrste vozila.

Imamo uspješnu saradnju sa preduzećem I.N.T.P. d.o.o. iz Hrvatske koje se bavi proizvodnjom vatrogasnih nadogradnji i opreme. U pitanju je firma koja proizvodi vatrogasna vozila odličnog kvaliteta i u skladu sa svim važećim propisima i standardima, i koja je već dobro poznata na tržištu BiH i Hrvatske. I.N.T.P. d.o.o. sarađuje sa vodećim evropskim i svjetskim proizvođačima vatrogasne opreme, pa zajedno sa njima nudimo odlična vozila po povoljnim cijenama.

U oblasti servisiranja vatrogasnih nadogradnji i opreme takođe sarađujemo sa I.N.T.P. d.o.o. čiji inžinjeri i radnici vrše održavanje i popravke vatrogasnih nadogradnji i opreme za nas na teritoriji BiH. Sa njima imamo već nekoliko jako uspješnih servisnih intervencija.

Pouzdani partneri