Loading...
O nama2018-11-18T15:29:43+00:30

Imate projekat sa kojim Vam mi možemo pomoći ?

Kontaktirajte nas

O nama

SV Company d.o.o. je preduzeće koje se bavi posredovanjem, prodajom i uslugama u oblasti specijalnih vozila, komunalne, vatrogasne i geodetske opreme. Naše preduzeće uspješno posluje na tržištu RS i BiH još od 2009. godine, te od tada imamo veliki broj uspješno obavljenih poslova u svim djelatnostima kojima se bavimo.

Kroz godine rada smo ostvarili i održali uspješnu saradnju sa mnogim lokalnim zajednicama, javnim i privatnim preduzećima širom RS i BiH. Na samom početku naša firma se bavila trgovinom komunalnim vozilima i komunalnom opremom, da bi nakon nekoliko godina rada prošili djelatnost na kompletan asortiman specijalnih namjenskih vozila i radnih mašina i opremu za radne mašine.

Prije dvije godine smo stupili u saradnju sa velikim kineskim proizvođačem geodetske opreme, te time proširili naš asortiman i djelatnost i na tu oblast. Trudimo se da našim kupcima i poslovnim partnerima ponudimo opremu koja će ispuniti sve njihove potrebe i zahtjeve. Nakon isporuke opreme, kupcima pružamo tehničku i servisnu podršku u svakom momentu. Naš rad i poslovnost konstantno unapređujemo novim proizvodima i uslugama.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Tim profesionalaca koji je uvek tu za Vas kada Vam je potrebno !

Vladan Simić
Vladan SimićGeneralni direktor
Opis
Kristina Vidojević
Kristina VidojevićZamenik direktora
Opis
Nikola Živković
Nikola ŽivkovićKomercijalni direktor
Opis

Pouzdani partneri