Loading...
O nama2020-06-26T11:18:01-00:30

Prodaja i servis specijalnih vozila, komunalne, vatrogasne i geodetske opreme

Kontaktirajte nas

SV Company d.o.o.

SV Company d.o.o. je preduzeće koje se bavi posredovanjem, prodajom i uslugama u oblasti specijalnih vozila, komunalne, vatrogasne i geodetske opreme. Naše preduzeće uspješno posluje na tržištu RS i BiH još od 2009. godine, te od tada imamo veliki broj uspješno obavljenih poslova u svim djelatnostima kojima se bavimo.

Kroz godine rada smo ostvarili i održali uspješnu saradnju sa mnogim lokalnim zajednicama, javnim i privatnim preduzećima širom RS i BiH. Na samom početku naša firma se bavila trgovinom komunalnim vozilima i komunalnom opremom, da bi nakon nekoliko godina rada prošili djelatnost na kompletan asortiman specijalnih namjenskih vozila i radnih mašina i opremu za radne mašine.

Prije dvije godine smo stupili u saradnju sa velikim kineskim proizvođačem geodetske opreme, te time proširili naš asortiman i djelatnost i na tu oblast. Trudimo se da našim kupcima i poslovnim partnerima ponudimo opremu koja će ispuniti sve njihove potrebe i zahtjeve. Nakon isporuke opreme, kupcima pružamo tehničku i servisnu podršku u svakom momentu. Naš rad i poslovnost konstantno unapređujemo novim proizvodima i uslugama.

Pouzdani partneri