O Nama

SV COMPANY d.o.o. je preduzeće koje se bavi posredovanjem, prodajom i uslugama u oblasti specijalnih vozila, komunalne, vatrogasne i geodetske opreme. Naše preduzeće uspješno posluje na tržištu RS i BiH još od 2009. godine, te od tada imamo veliki broj uspješno obavljenih poslova u svim djelatnostima kojima se bavimo. Kroz godine rada smo ostvarili i održali uspješnu saradnju sa mnogim lokalnim zajednicama, javnim i privatnim preduzećima širom RS i BiH.

 

Na samom početku naša firma se bavila trgovinom komunalnim vozilima i komunalnom opremom, da bi nakon nekoliko godina rada prošili djelatnost na kompletan asortiman specijalnih namjenskih vozila i radnih mašina i opremu za radne mašine. Prije nepunih 10 godina smo stupili u saradnju sa velikim kineskim proizvođačima geodetske opreme, te time proširili naš asortiman i djelatnost i na tu oblast, a u toku 2021. godine smo čak i formirali naš brend geodetskih instrumenata – Castra.

 

Trudimo se da našim kupcima i poslovnim partnerima ponudimo opremu koja će ispuniti sve njihove potrebe i zahtjeve. Nakon isporuke opreme, kupcima pružamo tehničku i servisnu podršku u svakom momentu.

 

Naš rad i poslovnost konstantno unapređujemo novim proizvodima i uslugama.